16 december: Benefiet Concert in de Biesenhof te Geleen

Een droom die de 1e keer al €2500,- opleverde!!!

Een maand na het benefietconcert was de balans helemaal opgemaakt en konden de beide dames op 22 januari 2018 de cheque officieel overhandigen aan Lob’Star.  Ze hadden opnieuw afgesproken in de Biesenhof waar ook het concert plaats vond. En daar werd voorzitter Hans Erkens verrast met de financiële opbrengst van hun gezamenlijk droom, een cheque van maar liefst € 2500,-

 

“Dat geld is natuurlijk hard nodig en dat hebben we ook graag ingezameld” zeggen Dyonne en Teresa “maar we zijn ook heel erg blij met alles dat je niet meteen in de euro’s terug ziet. Het was de allereerste keer en we zijn nu al weer een schat aan ervaringen rijker!”

 

Ze vertellen bijvoorbeeld hoe sponsors ook heel veel gratis ter beschikking hebben gesteld. En ze zijn ook nog steeds heel erg enthousiast over de vele artiesten, de talloze vrijwilligers en de grote groep bezoekers van die zondagmiddag in de Biesenhof.

 

“Al die euro’s zijn hartstikke mooi en ook keihard nodig, maar er is meer.” aldus deze organisatoren die zelf ook nog eens artiesten waren en zijn. De stichting kijkt vooral nog steeds genietend terug op dit eerste zeer geslaagde benefietconcert en droomt nu al meteen weer verder naar het einde van dit jaar. We verheugen ons er nu al op en staan te popelen op weg naar december!” vertelt het duo.